Een verborgen schat achter een stadsgevel

Een stadswoning in centrum Ieper herbergt achter zijn klassieke gevel een parel van een woonst. Wonen op
een unieke locatie, op een unieke manier, dat was de droom van de bewoners. En het bleef niet bij een droom,
Totaalaannemer Lapeirre coördineerde de verbouwingswerken van deze rijwoning van a tot z! Met hun vier kinderen, een mama met voorliefde voor interieurdecoratie en een handige papa die zorgde voor de finishing touch werd deze woning vanbinnen omgetoverd tot een waar paradijs, een thuis.

Praktisch en functioneel

Met vier kinderen moest het vooral praktisch en functioneel zijn, modern comfort zonder afbreuk te doen aan het esthetische en de eigenheid van het oude gebouw.  Oud en nieuw werden gecombineerd en vormen een nieuw, eigentijds geheel. Waar vroeger een aaneensluiting van kleine kamertjes en donkere gangen de toon zetten, worden we nu verwelkomd door een zee van licht en ruimte. De witte gietvloer rijgt de ruimtes aan elkaar en reflecteert zijn licht op de klassieke en eigentijdse objecten die het huis een ziel geven.

Een interieur om blij van te worden.


Een verborgen schat achter een stadsgevel Een verborgen schat achter een stadsgevel Een verborgen schat achter een stadsgevel Een verborgen schat achter een stadsgevel Een verborgen schat achter een stadsgevel
Stuur me het inspiratieboek
Stuur me de nieuwsbrief