Brick’n Wood zet meter op nul

Barbara en Rob, beide actief in de medische sector, analyseerden het Brick’n Wood procedé met medische precisie en aarzelden niet om ‘in Bouwteam’ hun droomwoning te realiseren.

BEN-woning Klaar voor de Toekomst

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs.

Trias-energetica concept

Voor ecologisch en energiezuinig bouwen, hanteert Lapeirre het Trias Energetica model. In de oriëntatie en bouwplannen zoeken we naar de beste synergie tussen een beperkte energievraag, duurzame installaties en optimaal gebruik van niet duurzame energie.

Slim met energie... vanaf het prilste begin E-SMART IN 5 STAPPEn

Niet alleen het milieu heeft er baat bij. Ook je portemonnee vaart er wel bij als je kiest voor een e-smart woning. Of je nu kiest voor een lage-energie woning, een passief huis een nul-energie woning of een Bijna-Energie-Neutrale woning (BEN-woning).

Lapeirre bundelde alle stappen tot het bouwen van jouw E-smart woning samen in een overzichtelijke Bouw wijzer.

E-SMART BOUWEN VOOR DE TOEKOMST

Energiezuinig en ecologisch bouwen is kiezen voor de toekomst! In 2021 is elke nieuwbouwwoning verplicht bijna-energieneutraal. Met Lapeirre Woningbouw kiest u voor een energielage woning, passiefhuis, nul-energiewoning of Bijna-Energie-Neutraal woning (BEN woning). Niet alleen het milieu heeft baat bij ecologisch bouwen, het is ook goed voor uw portemonnee. Wacht daarom niet langer: investeer nu reeds in uw droomwoning van de toekomst.

Stuur me het inspiratieboek
Stuur me de nieuwsbrief