Kijkwoning

Ideeën beginnen pas echt te leven als ze tastbaar zijn. Daarom sloeg het Lapeirre team de handen in mekaar met architectenbureau Denc! Studio, een pionier op het vlak van energiezuinig bouwen om een droomwoning te ontwerpen die vooral hedendaagse warmte en authenticiteit moest uitstralen op een duurzame manier. Een bron van inspiratie voor kandidaat-(ver)bouwers. Nog meer ideeën opdoen? Bezoek dan ook de inspiratiewoningen van onze koopprojecten.

WIL JE ONZE KIJK-WONING BEZOEKEN?

Contacteer ons telefonisch op

+32 51 26 36 86 of info@lapeirre.be

 

Kijkwoning Nevele

De eerste kijkwoning van Lapeirre in Oost-Vlaanderen is op alle vlakken vernieuwend en inspirerend! Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen om extra aandacht te besteden aan het energieconcept. Hierbij werden een aantal energiezuinige maatregelen getroffen om het energieverbruik sterk te reduceren.

Onze kijkwoning is open elk eerste en derde weekend van de maand van 14u tot 17u30. Tijdens verlof, bouwbeurzen of feestdagen zijn we gesloten, check dus steeds onze kalender!

Eerstvolgende opendeur op zaterdag 19 en zondag 20 augustus
tussen 14u en 17u30

adres: Wulfhoek 11 (gps nr 12), 9850 Nevele

Inspiratiewoning Izegem

Je bent graag dicht bij alles, maar wil toch een plek waar je tot rust kan komen. De woningen in dit rustige woonpark zijn ideaal.
Kom langs in onze volledig afgewerkte en ingerichte woning. Klik HIER voor meer informatie over de instapklare inspiratiewoning.

Bezoek deze inspiratiewoning op afspraak: 051 28 36 86

adres: Neptunusstraat 55, 8870 IZEGEM (bereikbaar via Hondekensmolenstraat)

 

Inspiratiewoning Gent

'Lijnmolenpark’ is een nieuw, eigentijds woonerf van 31 huizen in een groene site. Alle woningen hebben naast een eigen tuin het genot van een groene parkzone. De woningen voldoen aan de normen van lage-energiewoningen tot passiefwoningen.  Halfopen of alleenstaand, voor elk wat wils.

Bezoek deze inspiratiewoning op afspraak: 051 28 36 86

adres: Lijnmolenstraat thv nr 54 - 9041 SINT-AMANDSBERG (Gent)

 

Stuur me het inspiratieboek
Stuur me de nieuwsbrief