Kijkwoning

Ideeën beginnen pas echt te leven als ze tastbaar zijn. Daarom sloeg het Lapeirre team de handen in mekaar met architectenbureau Denc! Studio, een pionier op het vlak van energiezuinig bouwen om een droomwoning te ontwerpen die vooral hedendaagse warmte en authenticiteit moest uitstralen op een duurzame manier. Een bron van inspiratie voor kandidaat-(ver)bouwers. Nog meer ideeën opdoen? Bezoek dan ook de inspiratiewoningen van onze koopprojecten.

WIL JE ONZE KIJK-WONING BEZOEKEN?

Contacteer ons telefonisch op

+32 51 26 36 86 of info@lapeirre.be

 

Kijkwoning Nevele

De eerste kijkwoning van Lapeirre in Oost-Vlaanderen is op alle vlakken vernieuwend en inspirerend! Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen om extra aandacht te besteden aan het energieconcept. Hierbij werden een aantal energiezuinige maatregelen getroffen om het energieverbruik sterk te reduceren.

Onze kijkwoning is open elk eerste en derde zondag van de maand van 14u tot 17u00, uitzonderingen zijn ten allen tijde mogelijk. Tijdens verlof, bouwbeurzen of feestdagen zijn we gesloten, check dus steeds onze kalender!

Eerstvolgende opendeur:
EXTRA opendeur
zondag 25 februari: 14u - 17u00
adres
: Wulfhoek 11 (gps nr 12), 9850 Nevele

Modelwoning Ichtegem

In Ichtegem, gelegen in de driehoek Oostende-Diksmuide-Brugge, bouwen wij een kleinschalig project van 4 woningen. 

Lot 2 werd afgewerkt en ingericht als modelwoning! 

BEZOEK DE MODELWONING OP AFSPRAAK - 051 26 36 86

adres: Zuidstraat 122 - 8480 ICHTEGEM

Inspiratiewoning Gent

'Lijnmolenpark’ is een nieuw, eigentijds woonerf van 31 huizen in een groene site. Alle woningen hebben naast een eigen tuin het genot van een groene parkzone. De woningen voldoen aan de normen van lage-energiewoningen tot passiefwoningen.  Halfopen of alleenstaand, voor elk wat wils.

BEZOEK DE MODELWONING OP AFSPRAAK - 051 26 36 86.

adres: Lijnmolenstraat thv nr 54 - 9041 SINT-AMANDSBERG (Gent)

Stuur me het inspiratieboek
Stuur me de nieuwsbrief