Een verborgen schat achter een stadsgevel

Een stadswoning in centrum Ieper herbergt achter zijn klassieke gevel een parel van een woonst. Wonen op een unieke locatie, op een unieke manier, dat was de droom van de bewoners. En het bleef niet bij een droom, Totaalaannemer Lapeirre coördineerde de verbouwingswerken van deze rijwoning van a tot z!

Slopen of renoveren?

Het is de moeite waard om af te wegen of slopen van uw oude woning niet financieel interessanter is dan het te renoveren. Verschillende factoren spelen een rol, gaande van stedenbouwkundige en esthetische factoren tot premies en BTW-tarieven. Wist je dat je in bepaalde steden kan afbreken en heropbouwen aan 6% BTW?

Benoveren

Gewoon renoveren? Wie verstandig is, ‘BENOveert’! Dit nieuwe werkwoord staat voor ‘beter renoveren’. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Bekijk zeker onze recente projecten en ervaar de eindeloze mogelijkheden van renovaties en verbouwingen!

Totaal- renovatie & verbouwen

Lapeirre is uw partner voor woningrenovaties en verbouwingen OP MAAT. Kiest u voor de totaalrenovatie van uw woning of wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Dan bent u bij Lapeirre Woningbouw aan het juiste adres.

Vertel ons wat u voor ogen hebt en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw vernieuwde thuis volledig beantwoordt aan uw verwachtingen.

Onze bouwadviseurs luisteren naar uw dromen en wensen op het vlak van renovatiewerken of verbouwingen. Uw keuzes en voorkeuren zijn van ons voor groot belang, u moet de vrijheid hebben uw woning tot in de puntjes te personaliseren. Op basis van het beschikbare budget en de noden van uw gezin, inspireert, adviseert en helpt Lapeirre u bij het maken van keuzes.

U kan bij ons terecht voor (totaal)renovaties, verbouwingen en voor de aanbouw van uw woning. Lapeirre Woningbouw begeleidt u vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering van het bouwproces en het overhandigen van de sleutel.

Stuur me het inspiratieboek
Stuur me de nieuwsbrief