Kijkwoning

Lapeirre is een betrouwbare partner die kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.
dhr en mevr. V uit Kerkhove

Ideeën beginnen pas echt te leven als ze tastbaar zijn. De kijkwoningen van Lapeirre vormen een bron van inspiratie voor kandidaat-(ver)bouwers. Door het maken van bewuste keuzes en in te zetten op warmte, authenticiteit en energiezuinigheid zijn ze dé ideale start voor wie wil bouwen of verbouwen ‘op maat’. Nog meer ideeën opdoen? Bezoek dan ook de inspiratiewoningen van onze koopprojecten.

WIL JE ONZE KIJK-WONING BEZOEKEN?

Contacteer ons op

 

Kijkwoning Kortrijk-Bellegem

Onze kijkwoning in Kortrijk, Bellegem is bedoeld voor mensen met bouw- of verbouwplannen op maat.
Ben je op zoek naar een totaalaannemer, wil je weten hoe je een bouwproces start, wil je eens ruimtes en materialen voelen en beleven? Dan is deze inspiratiewoning in Bellegem de ideale start voor jou!

Onze kijkwoning in Bellegem is een moderne BEN-woning die uitblinkt in licht en ruimte. Een minimalistische en tegelijk speelse gevel nodigt je uit voor een bezoekje binnenin. De combinatie van zwarte en witte accenten buiten worden immers doorgetrokken doorheen de ganse woning. Klasse door eenvoud. Kom het ontdekken, en reserveer snel je bezoek!

Curieus? Bekijk HIER al enkele sfeerbeelden van de woning. 

OPEN DEUR 
wanneer:  zondag 2 juni - 14u - 17u

waar: Sint-Pietersweg 2 - 8510 BELLEGEM-KORTRIJK

PLAN JE BEZOEK

Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke

ZUYTVELT is een charmant woonerf, met 24 hedendaagse woningen in een landelijke en gezinsvriendelijke omgeving nabij de Nijverheidstraat in Wielsbeke.
De kleinschalige verkaveling bevindt zich op een boogscheut van de dorpskern van Oostrozebeke en de oude Leie. Binnen de driehoek Oostrozebeke, Wielsbeke en Waregem geniet je van de nabijheid van winkels, scholen, ontspanning en werkgelegenheid op fietsafstand. Ook Gent en Kortrijk zijn via de verbindingswegen en E17 makkelijk te bereiken

Bel vrijblijvend onze bouwadviseur 051 26 36 86 voor een bezoek aan dit project.

Modelwoning Roobaertpark

Roobaertpark is een nieuwe groene verkaveling in Roeselare waarvan de 1e fase in volle ontwikkeling is. Lapeirre Woningbouw bouwt er 29 woningen waarvan 5 volledig 'op maat' gerealiseerd kunnen worden. ! Reeds 55% van de beschikbare loten/woningen is verkocht !

Bel vrijblijvend onze bouwadviseur 051 26 36 86 voor een bezoek aan dit project.

Lot 10 werd afgewerkt als modelwoning. De woning komt vrij bij akte.

Kijkwoning Nevele

De kijkwoning van Lapeirre in Oost-Vlaanderen is op alle vlakken vernieuwend en inspirerend! Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen om extra aandacht te besteden aan het energieconcept. Hierbij werden een aantal energiezuinige maatregelen getroffen om het energieverbruik sterk te reduceren.

Deze landelijke villa is TE KOOP !

Voor meer info bel Charlotte van Found & Baker op 09 330 60 00 of mail naar charlotte@found-baker.com