Kijkwoning

Lapeirre is een betrouwbare partner die kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.
dhr en mevr. V uit Kerkhove

Ideeën beginnen pas echt te leven als ze tastbaar zijn. De kijkwoningen van Lapeirre vormen een bron van inspiratie voor kandidaat-(ver)bouwers. Door het maken van bewuste keuzes en in te zetten op warmte, authenticiteit en energiezuinigheid zijn ze dé ideale start voor wie wil bouwen of verbouwen ‘op maat’. Nog meer ideeën opdoen? Bezoek dan ook de inspiratiewoningen van onze koopprojecten.

WIL JE ONZE KIJK-WONING BEZOEKEN?

Contacteer ons op

 

Kijkwoning Kortrijk-Bellegem

Wij stellen jullie graag met trots onze nieuwe kijkwoning in Kortrijk, Bellegem voor! Deze kijkwoning is bedoeld voor mensen met bouw- of verbouwplannen op maat.
Ben je op zoek naar een totaalaannemer, wil je weten hoe je een bouwproces start, wil je eens ruimtes en materialen voelen en beleven? Dan is deze inspiratiewoning in Bellegem de ideale start voor jou!

Onze kijkwoning in Bellegem is een moderne BEN-woning die uitblinkt in licht en ruimte. Een minimalistische en tegelijk speelse gevel nodigt je uit voor een bezoekje binnenin. De combinatie van zwarte en witte accenten buiten worden immers doorgetrokken doorheen de ganse woning. Klasse door eenvoud. Kom het ontdekken, en reserveer snel je bezoek!

OPEN DEUR
wanneer:  zondag 2 april tussen 14u en 17u
adres: Sint-Pietersweg 2 - 8510 BELLEGEM-KORTRIJK

PLAN JE BEZOEK

Curieus? Bekijk HIER al enkele sfeerbeelden van de woning. 

Bezoek deze kijkwoning op afspraak bel 051 26 36 86.

Kijkwoning Nevele

De kijkwoning van Lapeirre in Oost-Vlaanderen is op alle vlakken vernieuwend en inspirerend! Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen om extra aandacht te besteden aan het energieconcept. Hierbij werden een aantal energiezuinige maatregelen getroffen om het energieverbruik sterk te reduceren.

Je kan de Kijkwoning in Nevele steeds bezoeken na afspraak met onze bouwadviseur, bel 051 26 36 86.

Modelwoning Roobaertpark

Roobaertpark is een nieuwe groene verkaveling in Roeselare waarvan de 1e fase in volle ontwikkeling is. Lapeirre Woningbouw bouwt er 29 woningen waarvan 5 volledig 'op maat' gerealiseerd kunnen worden. ! Reeds 45% van de beschikbare loten/woningen is verkocht !

Lot 82 werd afgewerkt tot modelwoning. 

De modelwoning kan ook op afspraak worden bezocht.  Bel vrijblijvend onze bouwadviseur 051 26 36 86

TIP: Infomoment georganiseerd door Domicil Vastgoed op donderdag 30 maart tussen 18u en 20u in de modelwoning in het Roobaertpark.