EEN WONING LATEN BOUWEN
MAAKT UW DROMEN WAAR!

Wilt u een vrijstaande woning bouwen of kiest u eerder voor een gezellige rijwoning? Als totaalaannemer is het onze missie u te inspireren en te adviseren bij het maken van uw keuzes, rekening houdend met uw budget en de noden van uw gezin. Van wind- en waterdicht tot volledig afgewerkt of ‘sleutel-op-de-deur’, steeds met vakkennis en ervaring als stevig fundament. Wist u trouwens dat Lapeirre de autoriteit is op het vlak van energiezuinig bouwen?

Gaat uw voorkeur naar de pure eenvoud en de doordachte functionaliteit van een moderne woning, of valt u veeleer voor eigentijdse architectuur in een landelijke pastoriestijl? Misschien slaat u een andere richting in en wilt u een vrijstaande woning bouwen in een strakke, tijdloze architectuur die een eeuwigheid meegaat? Laat u inspireren door onze realisaties.

Onze handige bouwplanner is het ideale hulpmiddel om uw bouwplannen stap voor stap voor te bereiden.

Contacteer ons om de woning te laten bouwen waar u van droomt. Als bouwteam met ervaren architecten maken we er graag werk van. Of kom langs met uw eigen architect voor de uitvoering van uw plannen. Alles kan!

Contacteer ons Referenties