IK WIL BOUWEN
OP MAAT

"Moest ik het opnieuw doen, ik koos terug voor Lapeirre!"
S. Lammertijn uit Hooglede

IK WIL BOUWEN OP MAAT

Wilt u een vrijstaande woning bouwen of kiest u eerder voor een gezellige rijwoning? Als totaalaannemer is het onze missie u te inspireren en te adviseren bij het maken van uw keuzes, rekening houdend met uw budget en de noden van uw gezin. Van wind- en waterdicht tot volledig afgewerkt of ‘sleutel-op-de-deur’, steeds met vakkennis en ervaring als stevig fundament. Wist u trouwens dat Lapeirre de autoriteit is op het vlak van energiezuinig bouwen?

Een huis bouwen met Lapeirre

Voor woningbouw blinken wij uit in persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Als totaalaannemer gaan we immers niet alleen uw huis bouwen, we denken actief mee in elke fase van het project. Wanneer u beslist om uw huis te laten bouwen door Lapeirre, starten we met een analyse van uw wensen en behoeften. Daarna wordt een vakkundig bouwteam samengesteld en krijgen de eerste ontwerpen vorm. Ook bij het aanvragen van de nodige vergunningen begeleidt uw persoonlijke adviseur u graag.

Als ervaren aannemer zetten we onze eigen experts in voor de bouw van uw woning. Hun knowhow combineren we met die van gelijkgestemde onderaannemers voor de installatie van ramen, technieken, schrijnwerk, ... Die dynamische combinatie is de degelijke basis van elk huis dat we bouwen. Elk detail wordt met de grootste zorg afgewerkt en uw projectleider staat in voor een strikte opvolging wanneer we uw nieuwe thuis bouwen op maat.

Contacteer ons Referenties

Uw nieuwe woning bouwen in stijl

Gaat uw voorkeur naar de pure eenvoud en de doordachte functionaliteit van een moderne woning, of valt u veeleer voor eigentijdse architectuur in een landelijke pastoriestijl? Misschien slaat u een andere richting in en wilt u een vrijstaande woning bouwen in een strakke, tijdloze architectuur die een eeuwigheid meegaat? Laat u inspireren door onze realisaties.

Of u nu opteert voor villabouw, een gezellige fermette wenst of ‘sleutel-op-de-deur’ woning wenst … iedere woning bouwen we volledig op maat.

Bij ons dus geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen, maar woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl. Elk ontwerp is volledig gepersonaliseerd en afgestemd op uw budget en behoeften. Wanneer u uw huis door ons laat bouwen, spelen we altijd kort op de bal. Verkiest u tijdens de werken toch nog een andere afwerking of indeling? Wij passen het in de mate van het mogelijke voor u aan!

Onze handige bouwplanner is het ideale hulpmiddel om uw bouwplannen stap voor stap voor te bereiden.

Contacteer ons om de woning te laten bouwen waar u van droomt. Als bouwteam met ervaren architecten maken we er graag werk van. Of kom langs met uw eigen architect voor de uitvoering van uw plannen. Alles kan!