De 7 engagementen van Lapeirre

1.    JE GENIET DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN EEN FAMILIEBEDRIJF

Als ervaren familiebedrijf gaan we voluit voor een persoonlijke aanpak, zowel intern met onze medewerkers, als met u, de bouwheer. Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke bouw en oplevering van jouw woning nemen wij jouw belangen en wensen ter harte. Zodat je je ook tijdens het hele bouwproces thuis voelt bij ons.

2.    JE BEPAALT HET PERSOONLIJKE DNA VAN JOUW (T)HUIS

Onze bouwadviseurs luisteren naar jouw wensen en dromen. Wij inspireren, adviseren en helpen keuzes maken. We bieden totaaloplossingen, optimaliseren jouw ontwerp en werken actief mee in het volledige bouwproces. Van het opstellen van de plannen tot de service achteraf.  JIJ kiest, dit geeft de vrijheid jouw woning tot in het kleinste detail te personaliseren.

3.    WE WERKEN VOLGENS ÉÉN BUDGET de jouwe

Jouw budget beheersen is onze prioriteit. Een transparante communicatie over de bouwkost is dan ook essentieel. We begeleiden je in het maken van de optimale keuzes binnen jouw budget.
Ons ervaren bouwteam zorgt dat het vooropgestelde budget gerespecteerd wordt bij uitvoering.

4.    ALS UITVOEREND AANNEMER BIEDEN WE EXPERTISE EN FLEXIBILITEIT

Totaalaannemer Lapeirre - what’s in a name - is uitvoerend aannemer. Dat betekent dat we de volledige ruwbouwfase met eigen vaklui tot een goed einde kunnen brengen. We zijn dus niet afhankelijk van onderaannemers en kunnen je dan ook een maximale flexibiliteit garanderen.

5.    BEKWAME MEDEWERKERS BEGELEIDEN JE VAN A TOT Z

We geloven sterk in de bouwteam-aanpak. Tijdens het bouwtraject kan je terecht met al jouw vragen bij één aanspreekpunt die de volledige coördinatie op zich neemt. Het bouwteam zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Naast de realisa­tie van jouw totaalproject, kunt je er ook voor kiezen om bepaalde werken zelf uit te voeren, nadat we de woning wind- en waterdicht hebben afgewerkt.

6.    DUURZAAMHEID GAAT VOOR ALLES, ONZE GARANTIE VOOR DE TOEKOMST

We bouwen aan de toekomst en aan een betere wereld. Totaalaannemer Lapeirre trekt voluit de kaart van duurzaam bouwen en is koploper wat betreft lage energiewoningen, passiefwoningen, nul-energiewoningen en BEN-woningen. Zo beschermen we ook jouw investering op lange termijn.

7.    NIEUWBOUW OF (TOTAAL)RENOVATIE? EEN UNIEK HUIS WORDT JOUW THUIS

We (ver)bouwen jouw (t)huis, en dus zijn jouw ideeën essentieel voor ons. Totaalaannemer Lapeirre bouwt woningen op maat. Op jouw eigen bouwgrond of één van onze percelen. In een bouwstijl naar jouw wens: van landelijke pastoriestijl tot hedendaags of tijdloos. Van traditionele tot hippe materialen, van ingeburgerde tot nieuwe technieken;  Laat je inspireren door de realisaties in deze brochure.

De 7 engagementen van Lapeirre