BEN-WONING:
HET HUIS VAN DE TOEKOMST

Onze elektriciteitsmeter staat nu, 11 maanden na de voorlopige oplevering, op nog steeds precies dezelfde cijfers als toen, proficiat!
Familie O. uit Mechelen

Bijna Energie Neutraal bouwen is kiezen voor de toekomst! Bij Lapeirre Woningbouw hechten we veel belang aan energiezuinigheid. Zowel bij uw nieuwbouw op maat als tijdens uw renovatieproject werken wij met energiezuinige materialen. Niet alleen het milieu heeft baat bij energiebewust bouwen, het is ook interessant voor uw portemonnee.

Vanaf 2021 moeten alle woningen trouwens verplicht bijna energieneutraal, volgens het BEN-woningprincipe worden gebouwd.

Onze eerste stap is altijd het beperken van de energievraag. Dit optimaliseren we al van bij het ontwerp door goed te isoleren, luchtdicht te bouwen, doordacht te oriënteren, … Het S-peil, dat recent werd ingevoerd, focust op de bouwschil en is hiervoor een goede indicator.

Of u nu kiest voor een energielage woning, een passiefhuis, een nul-energiewoning of voor het Bijna Energieneutraal bouwen (BEN-woning) … wacht niet langer en investeer nu in uw droomwoning van de toekomst. Ook onze projectwoningen werken we energiezuinig af.

Laat u inspireren door ons inspiratieboek of contacteer ons om uw project te bespreken!

Bekijk alle referenties

BEN-WONING: HET HUIS VAN DE TOEKOMST

Slim met energie... vanaf het prilste begin E-SMART IN 5 STAPPEN

Niet alleen het milieu heeft er baat bij. Ook je portemonnee vaart er wel bij als je kiest voor een e-smart woning. Of je nu kiest voor een lage-energie woning, een passief huis een nul-energie woning of een Bijna-Energie-Neutrale woning (BEN-woning).

Lapeirre bundelde alle stappen tot het bouwen van jouw E-smart woning samen in een overzichtelijke Bouw wijzer.

BEN-WONING: HET HUIS VAN DE TOEKOMST