Events

"Zeer goede begeleiding, degelijke kwaliteit en snelle opvolging/oplossing van problemen. Blij dat we met hen in zee gegaan zijn"
G. De Smet

Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons voor een bezoek op afspraak aan één van onze inspiratiewoningen!

+32 51 26 36 86 of info@lapeirre.be

Inschrijven op de nieuwsbrief

29.09.2020
LETSMEET Online

Ben je op zoek naar de ideale woning, of wens je je bestaande woning te verbouwen? Twijfel je nog tussen nieuwbouw en renoveren?
Wij helpen je graag op weg tijdens ons gratis webinar “verbouwen, hoe begin je er aan?”, op dinsdag 29 september om 20u.

Thuis vanuit je zetel krijg je van achter je computerscherm praktische tips van onze renovatie-adviseurs, wat zijn de valkuilen, wat zijn de wettelijke verplichtingen, welke premies heb je recht op,….  We vertellen ook hoe wij jou hierbij als totaalaannemer kunnen helpen.

We inspireren je met voorbeelden en je krijgt er een online bezoekje aan een verbouwer bovenop die getuigt vanuit zijn persoonlijke ervaringen vanuit zijn verbouwde woning.
Uiteraard is er ruimte voor vragen via de online chat of gewoon live aan de verbouwer of onze adviseurs.

Curieus?

INSCHRIJVEN OP DE WEBINAR

04.10.2020
Kijkwoning Nevele

De kijkwoning van Lapeirre is op alle vlakken vernieuwend en inspirerend! Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen om extra aandacht te besteden aan het energieconcept. Hierbij werden een aantal energiezuinige maatregelen getroffen om het energieverbruik sterk te reduceren.

adres: Moutputstraat 12 - 9850 Deinze

We verwelkomen je graag in onze kijkwoning op:

ZONDAG 4 OKTOBER van  14U tot 17U

Om de bezoeken zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we je enkele veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.
Je kan ze HIER alvast even nalezen.