VILLABOUW
OP MAAT VAN UW LEVEN

Prijzen zeer correct en duidelijk, geen verrassingen. De planning werd goed nageleefd. Goed en nauw contact met projectleiding. Ik kon er als alleenstaande 'bouwdame' steeds met al mijn vragen terecht Onbezorgd bouwen, een positieve ervaring!
Mevr. V uit Brugge

Droomt u van een duurzame villa op maat? Lapeirre heeft jarenlange ervaring in exclusieve villabouw. Ons familiebedrijf staat garant voor een persoonlijke en eerlijke aanpak van het volledige project. Of u nu kiest voor moderne villabouw of eerder opteert voor landelijke charme, wij bouwen elke villa alsof we er zelf in zouden wonen.

Als totaalaannemer voor villabouw in West-Vlaanderen begeleiden we u vanaf het eerste ontwerp én blijven we ook bereikbaar wanneer u al jaren in uw nieuwe villa woont. Van modern tot landelijk… we bouwen altijd volledig op maat en werken volgens uw stijl, budget en wensen. Uw vast aanspreekpunt neemt de volledige coördinatie in handen, waardoor u altijd gerust bent.

Contacteer onsReferenties

Expert in villabouw in West-Vlaanderen

Lapeirre biedt de unieke combinatie van creatieve en technische knowhow voor exclusieve villabouw. Vanaf de start werken de bouwheer, architect en aannemer nauw samen voor het beste resultaat. We hebben jarenlange partnerships uitgebouwd met betrouwbare architecten en onderaannemers voor villabouw.

Exclusieve villabouw start met een goede voorbereiding en een doordacht ontwerp. Op welke grond wordt gebouwd? Wat zijn de stedenbouwkundige voorschriften? Hoe wordt de villa georiënteerd? Ook de passende, energiezuinige technieken krijgen onze speciale aandacht.

Voor de uitvoering van de ruwbouw kunt u rekenen op ons eigen team vakmannen. De plaatsing van ramen, technieken, vloeren … gebeurt door onze onderaannemers, gecoördineerd door een projectleider van Lapeirre. Alle werken worden nauwkeurig ingepland zodat u snel uw intrek kunt nemen in uw nieuwe villa. Wanneer u met ons samenwerkt voor villabouw, kunt u dus zeker zijn van een sleutel-op-de-deur villa die tot in de puntjes is afgewerkt.

Interview met Isabel Lapeirre over 'bouwen op maat'.

Isabel Lapeirre was te gast in het programma 'Wonen Plus' op de regionale zender AVS met als decor onze kijkwoning in Nevele. Wil je weten hoe wij 'bouwen op maat aanpakken'? Bekijk het interview met Isabel:

Totaalaannemer, what’s in a name?

Met totaalaannemer Lapeirre kies je voor het beste van 2 werelden: Je combineert de ervaring van een aannemer met de totaalaanpak van een totaalaannemer. We zetten de troeven even op een rijtje.