Ik GA
RENOVEREN

Na 2 grote verbouwingen zelf gecoördineerd te hebben, hadden we deze keer bewust voor een ander concept gekozen. We zijn hierdoor bij jullie terechtgekomen en o.a. op vlak van coördinatie hadden we grote verwachtingen. Jullie hebben deze verwachtingen volledig waargemaakt en zijn zeer tevreden over hoe vlot én correct 'de boel' werd aangestuurd. We zullen zeker niet nalaten om jullie te promoten bij collega verbouwers. Bedankt,
F. en D. uit Roeselare

AANNEMER VOOR DE RENOVATIE VAN UW WONING

Kiest u voor een totaalrenovatie of wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Dan bent u bij Lapeirre Woningbouw aan het juiste adres.

Uw keuzes en voorkeuren zijn voor ons van groot belang, zo kunt u uw woning immers tot in de puntjes personaliseren. Voor de renovatie van uw woning luisteren onze bouwadviseurs naar uw dromen en wensen. Op basis van het beschikbare budget en de noden van uw gezin inspireren, adviseren en helpen wij u bij het maken van keuzes. Met onze handige bouwplanner kunt u trouwens uw bouwplannen tot in de puntjes voorbereiden.

Contacteer ons voor de verbouwing van uw woning. Als aannemer begeleiden we u doorheen het volledige traject van uw totaalrenovatie: vanaf de ontwerpfase, tijdens de uitvoering van het bouwproces tot het overhandigen van de sleutel.

Contacteer ons Referenties