Ik GA
RENOVEREN

Onze renovatie, vergelijkbaar met nieuwbouw, was een langdurig en soms frustrerend avontuur, met de bijhorende problemen. Dankzij de professionaliteit van Lapeirre mag het eindresultaat meer dan gezien worden! Dit zorgt ervoor dat alle bouwperikelen meer dan vergeten worden.
Familie L. uit Ieper

AANNEMER VOOR DE RENOVATIE VAN UW WONING

Kiest u voor een totaalrenovatie of wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Dan bent u bij Lapeirre Woningbouw aan het juiste adres.

Uw keuzes en voorkeuren zijn voor ons van groot belang, zo kunt u uw woning immers tot in de puntjes personaliseren. Voor de renovatie van uw woning luisteren onze bouwadviseurs naar uw dromen en wensen. Op basis van het beschikbare budget en de noden van uw gezin inspireren, adviseren en helpen wij u bij het maken van keuzes. Met onze handige bouwplanner kunt u trouwens uw bouwplannen tot in de puntjes voorbereiden.

Contacteer ons voor de verbouwing van uw woning. Als aannemer begeleiden we u doorheen het volledige traject van uw totaalrenovatie: vanaf de ontwerpfase, tijdens de uitvoering van het bouwproces tot het overhandigen van de sleutel.

Contacteer ons Referenties