Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke

Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke Modelwoning Zuytvelt Wielsbeke

Lapeirre bouwt in het ZUYTVELT zowel halfopen als alleenstaande woningen waarbij tijdloze architectuur, open ruimtes en veel lichtinval de grote troeven zijn. 
We kozen voor een mooie samenstelling van kleinere en grote percelen met oppervlaktes tussen 286 en 679 m², in een gezinsvriendelijk doodlopende straat, waar het aangenaam wonen zal zijn.

In een eerste fase bouwen we woningen op maat van de klant, volgens jouw wensen en budget, rekening houdend met het beeldkwaliteitsplan van de buurt. Daarnaast ontwierpen we reeds vier kwalitatieve en instapklare parkvilla’s. Op een aantal percelen kan er bovendien gebouwd worden aan 6% BTW. Een besparing van 15% op de constructiewaarde! (informeer naar loten en voorwaarden waarop van toepassing)

Wat het ook wordt, een woning op maat of een parkvilla, met haar knowhow in duurzaam bouwen maakt Lapeirre van jouw woondroom een succesverhaal.