Te koop Bouwgrond

Bouwgrond voor alleenstaande woning met plat dak

Albert Biesbrouckstraat 26
8800 Roeselare
Roobaertpark is de perfecte groene en duurzame verkaveling voor jouw droomwoning!

Gelegen in Roeselare, biedt Roobaertpark een unieke kans om te genieten van een moderne levensstijl met een milieuvriendelijk tintje.

Wat Roobaertpark echt onderscheidt, is de verbinding met het warmtenet van de verbrandingsoven van Roeselare. Door dit innovatieve warmtenet, profiteer je van duurzame en efficiënte verwarming, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Hier kun je met een gerust hart wonen, wetende dat je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Bovendien heeft Roobaertpark een beeldkwaliteitsplan opgesteld om ervoor te zorgen dat de verkaveling een rustgevende uitstraling behoudt. De architectuur van de woningen is zorgvuldig ontworpen om een harmonieuze en samenhangende omgeving te creëren.

De vermelde prijs omvat de grond en infrastructuurwerken, excl kosten, registratierechten en BTW.  De constructieprijs hangt af van het ontwerp  die je wenst.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u een woning bezichtigen? Maak een afspraak met onze bouwadviseur via +32 51 26 36 86

Contacteer ons

Kenmerken

Prijs *
Oppervlakte terrein 433 m2
Bestemming Open

Andere informatie

Prijzen: * (minder dan 300.000 €), ** (300.000 € tot 350.000 €), *** (meer dan 350.000 €)

Ligging