Moderne woning

Modern betekent vernieuwend in materiaal en vorm. Fantastische combinaties van verschillende traditionele en nieuwe materialen, volumes en dieptes bezorgen een woning een mooi architecturaal spel. Grote raampartijen en lichtstraten kunnen een tof contrast vormen met massieve gevelvlakken en laten bovendien veel natuurlijk daglicht in de woning binnen. De creativiteit en het mee-denken van de architect staan garant voor een moderne woning zonder afbreuk te moeten doen aan de uitstraling ervan.

Klik HIER voor meer referenties Modern Bouwen

Modern bouwen betekent ook energiezuinig bouwen. Een moderne woning hoeft er helemaal niet saai uit te zien om te voldoen aan de huidige eisen.  In een moderne woning wordt strakke architectuur vaak gecombineerd met energiezuinige functionaliteiten. Zo kan een dakoversteek of luifel de belijning van de woning enerzijds versterken en tegelijk oververhitting door de zon voorkomen. Door grote glaspartijen is de keuze voor vloerverwarming al dan niet in combinatie met een warmtepomp meestal van zelfsprekend.

Klik HIER voor meer referenties Energiezuinig Bouwen

Energiezuinig en ecologisch bouwen is kiezen voor de toekomst! In 2021 is elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-Energie-Neutraal.
Wist je dat 70 % van de woningen die Lapeirre op vandaag bouwt reeds aan deze maatregel voldoen?

Samen, in bouwteam met bouwheer en architect, bouwen wij jouw moderne woning die voldoet aan de strenge eisen en streven we naar hét ultieme thuisgevoel!

Tip: Neem her en der foto’s van je favoriete woningen, zo weten we welke stijl bij jou past