Fleur je woning op en haal de lente in huis!

Maar hoe doe je dat, de lente in huis halen? Heel eenvoudig! Wij hebben een 8-tal simpele haalbare tips voor je.


Kussens
In de winter willen we alles zo warm en gezellig mogelijk maken. Dikke, donkere stoffen passen daar perfect bij.
Maak je huis klaar voor zonnigere tijden met nieuwe stofjes. Frisse kussenslopen in heldere kleuren in de zetel maken VEEL verschil.


Groen
Breng nieuwe, groene accenten aan in de woonkamer. Gebruik kleine vaasjes om bladeren of lente bloemen in te zetten. Met een paar nieuwe grotere kamerplanten zal je interieur zal er onmiddellijk heel wat zonniger uitzien.


Decoratie
Haal nieuwe decoratie in huis. Heel wat winkels hebben momenteel nieuwe lente collecties of ga zelf aan de slag en voorzie oude meubels van een licht fris laagje verf.

Haal de lenten in huis


Geur
In de winter houden we van zware geuren, zoals kaneel en vanille. Fris je woning op met enkele nieuwe (bloemige) geurtjes. Het instant lentegevoel is daarna onvermijdelijk.


Bloemen
Versnel het lentegevoel door bloemen in huis aan te brengen. Dat hoeven niet alleen ‘echte’ te zijn, je kan ze ook subtiel in je decoratie verwerken en zelfs beddengoed met bloemprint geeft je slaapkamer een lentefrisse look.


Dekens
Het kan nog steeds wat frisjes worden in huis, zeker later op de dag. Je hoeft je dekentjes zeker nog niet op te bergen. Maar vervang ze door iets meer fleurige exemplaren.


Verander je interieur
Als dat mogelijk is, verplaats dan een paar meubels van plaats. De ruimte lijkt aan een make-over onderworpen. Zie het als een nieuwe start, die van de lente!


Lenteschoonmaak
De minst leuke van allemaal is de lenteschoonmaak, maar het helpt je wel om winter van je af te schudden. Gooi alle ballast eruit en begin opnieuw. Dag winter, hallo lente!

Heb je een grondigere make-over nodig? Contacteer ons voor een totaalrenovatie, we helpen je graag verder.

 

Fleur je woning op en haal de lente in huis!