Totaalaannemer, what’s in a name?

Met totaalaannemer Lapeirre kies je voor het beste van 2 werelden: Je combineert de ervaring van een aannemer met de totaalaanpak van een totaalaannemer.
We zetten de troeven even op een rijtje.

  • Aannemer

Totaalaannemer Lapeirre - what’s in a name - is uitvoerend ruwbouw-aannemer. Dat betekent dat we als ervaren aannemer de volledige ruwbouwfase van jouw woning met eigen ervaren metsers tot een goed einde brengen. We zijn dus geen pure promotor zoals veel ‘sleutel op de deur’ bedrijven, maar hebben eigen vakmensen in huis welke garantie bieden op hoge flexibiliteit en kennis van binnenuit.

  • Totaalaanpak

Wij kunnen uw woning afwerken van A tot Z.

De knowhow van onze eigen vakmannen combineren we met die van gelijkgestemde door Lapeirre geselecteerde vaste onderaannemers voor de installatie van ramen, technieken, schrijnwerk, ... Met onze onderaannemers hebben we een lange termijn samenwerking, waardoor deze zeer flexibel zijn én een goeie nazorg garanderen, wij zijn immers geen éénmalige klant voor hen, maar een vaste partner.

  • Bouwteamaanpak

Lapeirre zet volop in op persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Als totaalaannemer gaan we immers niet alleen jouw huis bouwen, we denken actief mee in elke fase van het project. Daarom geloven we sterk bouwteam-aanpak. Deze synergie tussen jou als klant, de architect en de experten van Totaalaannemer Lapeirre is een grote troef omdat we hierdoor al in een vroeg stadium rekening kunnen houden met je ambities op vlak van energie en budget.  We combineren immers van bij de start onze technische ervaring en impact op het kostenplaatje met de creativiteit van de architect.

  • Eén aanspreekpunt

Tijdens het bouwtraject kan je terecht met al jouw vragen bij één aanspreekpunt, de projectleider van jouw project, deze neemt de volledige coördinatie van het bouwproces in handen en  staat in voor een strikte opvolging van de planning en uitvoering van de werken.  Dit bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar de werken zullen ook binnen de voorziene termijn worden uitgevoerd.

  •  100% op maat

Bij Totaalaannemer Lapeirre bestaan er geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen, de woningen die wij bouwen spelen 100% in op jouw wensen en behoeften. Elk ontwerp is volledig gepersonaliseerd en wordt zo jouw unieke thuis. Door onze kleinschaligheid kunnen wij makkelijker op uw wensen inspelen en aanpassen waar nodig, zelfs tijdens de werken.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen bepaalde werken zelf uit te voeren, nadat ons team de woning wind- en waterdicht heeft  afgewerkt.

  •  Energie-ambities

Onze gecoördineerde aanpak als totaalaannemer zorgt ervoor dat we jouw energie-ambities beter kunnen garanderen dan als met losse aannemers wordt gewerkt.  Jouw  woning mag nog zo luchtdicht gebouwd zijn en goed geïsoleerd,  als één van de schakels een fout maakt kan die investering snel teniet gedaan worden.

  •  Pro-actief

Doordat wij het volledige bouwproces uitvoeren, denken wij vooruit en verbinden wij de diverse aannemers die op uw werf zullen werken. Deze manier van werken zorgt voor minder discussies, vertragingen en problemen.  Wij moeten ervoor zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting staan en dat het eindresultaat er is.

  • Wet Breyne

Met een algemeen aannemer val je onder de extra bescherming die de woningbouwwet (bekend als de Wet Breyne) je biedt.  Dit is niet het geval met losse aannemers.

  •  Budget

Wij maken een totaalprijs op voor uw volledige woning, en begeleiden je bij het ontwerp (indien je dit wenst) zodat we binnen jouw budget een woning kunnen realiseren.  Hierdoor heb je het totale kostenplaatje nog voor u de bouwaanvraag indient.

  • Nazorg

Ook na de werken kan je bij één aanspreekpunt terecht, waardoor je sneller geholpen wordt.  Wij blijven immers eindverantwoordelijke van de werken, en staan dus garant voor al onze onderaannemers.

Totaalaannemer, what’s in a name?