Kijkwoning Kortrijk-Bellegem

Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem Kijkwoning Kortrijk-Bellegem

Een kijkwoning, de ideale gelegenheid om je kunnen te tonen als totaalaannemer.  Deze kijkwoning is een moderne woning met veel licht en een groot ruimtegevoel.

Toch ontstond dit project niet zoals de meeste kijkwoningen. Ze is ontworpen en gebouwd op maat van klanten. Het koppel, gepassioneerde ondernemers en levensgenieters, neemt er binnen enkele jaren zijn intrek en ondertussen laten toekomstige klanten zich hier inspireren. Want het is uiteindelijk een toonbeeld van wat Lapeirre dagelijks doet: woningen bouwen op maat van specifieke klanten en hun dagelijks leven.

Bouwen op een compact perceel met een aanzienlijke hellingsgraad. De locatie voor deze woning stelde Lapeirre en zijn architect al van bij de aanvang voor een complex werkterrein. Gelukkig schrikt de familiale totaalaannemer niet terug voor een uitdaging.

Met het voorstudie-traject in bouwteam namen we van bij de start alle aspecten van de woning mee. Inclusief EPB en eventuele toekomstige woonwensen. Zo is al een liftkoker voorzien, om de bewoners op latere leeftijd vlot naar de bovenverdieping te brengen. Het resultaat van open dialoog tussen bouwheer en aannemer. Net als de materiaalkeuze, ingegeven door een liefde voor authentieke uitstraling en een minimaal onderhoud. 

Lees HIER de reportage over onze kijkwoning uit het interieur magazine HOME Sweet home (editie juli-aug.-sept. 2021)