De Haan: Passieve kangoeroewoning

De Haan: Passieve kangoeroewoning De Haan: Passieve kangoeroewoning De Haan: Passieve kangoeroewoning De Haan: Passieve kangoeroewoning
Met 3 generaties rond de tafel, grootouders, kinderen en kleinkinderen, een boeiende uitdaging, welke resulteerde in deze unieke woning in de Haan.

In een eerste fase zullen ouders en grootouders hier samenwonen.  De kleinkinderen wonen reeds buitenhuis, maar de woning is ook naar hun wensen ingedeeld, want misschien komen ze hier ooit wonen met hun ouders.

In bouwteam met de familie, architect Denc!studio en wijzelf als aannemer werd het hele proces grondig besproken en voorbereid. 

Deze woning is bovendien duurzaam gebouwd in al haar facetten.  Niet  alleen gericht naar levenslang wonen, maar ook duurzaam in de betekenis van energiezuinig.  De familie koos er resoluut voor om een passiefwoning te bouwen.

Lapeirre deed de totaalopvolging van deze woning, van ruwbouw tot afwerking. De schilderwerken en maatwerk interieur nam de dochter zelf voor haar rekening.

Een mooi uniek resultaat.