Te koop Woning

Kleinschalig woonerf met zicht op de kerk

Menenstraat 445
8560 Wevelgem
Te Koop 'Residentie Lavadero'
9 appartementen en 5 energiezuinige woningen 

De site waar vroeger nog een wasserette is geweest, krijgt nu een volledig nieuwe bestemming met de bouw van 9 tijdloze appartementen en 5 parkwoningen rond een groene gemeenschappelijke binnentuin. Dit kleinschalig project is gelegen in de Menenstraat 445,  te Wevelgem, in de Posthoornwijk, schuin tov de Sint-Theresiakerk, met nabijgelegen schooltje in een levendige jonge wijk.

Van bij het ontwerp werd rekening gehouden met het beperken van de energievraag. Hierin speelt compactheid, oriëntatie, isolatiepakket en beglazing een belangrijke rol. De appartementen en parkwoningen worden voorzien van een warmtepompen als hernieuwbare energie, goed voor het milieu, en voor je portemonnee. We voorzien systeem D voor de ventilatie, met warmterecuperatie. Met een wettelijk vereist E-peil < 35 en een S-peil van 31 is je investering zeker klaar voor de toekomst! 

De woningen hebben door hun inplanting achter het appartementsblok (dat slechts 4 bouwlagen telt) voldoende privacy. Samen vormen ze een knus woonerf.  Bovendien beschikken ze elk over een eigen omheinde privétuin!

De 5 woningen zitten momenteel in ruwbouwfase.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u een woning bezichtigen? Maak een afspraak met onze bouwadviseur via +32 51 26 36 86

Contacteer ons

Kenmerken

Zie kenmerken per lot.

Lot Oppervlakte m2 Type bebouwing Prijs Status
Wevelgem - Woning B1 167 Halfopen ** In voorbereiding Detail
Wevelgem - Woning B2 180 Halfopen ** In voorbereiding Detail
Wevelgem - Woning C3 218 Halfopen ** In voorbereiding Detail
Wevelgem - Woning C4 300 Gesloten ** In voorbereiding Detail
Wevelgem - Woning C5 229 Halfopen ** In voorbereiding Detail
Prijzen: * (minder dan 300.000 €), ** (300.000 € tot 350.000 €), *** (meer dan 350.000 €)

Ligging