Te koop Bouwgrond

Bouwgrond voor 'bouwen op maat'

Albert Biesbrouckstraat 26
8800 Roeselare
Roobaertpark is een duurzaam woonerf dat naadloos overvloeit in het grootste park van Roeselare, goed voor ruim 4 hectaren groen en natuur. Een landschapspark verbonden met fiets en voetgangerspaadjes, ruimte om te spelen en groen, véél groen. 

Wie kiest voor een woning van Lapeirre in deze nieuwe verkaveling, kan ook kiezen voor een huis op maat, binnen de look and feel die voor deze verkaveling werd vastgelegd.  Wij starten hierbij van een blanco blad en ontwerpen volgens jouw smaak en budget een nieuwe thuis met nog heel veel mogelijkheden aan personalisatie binnen het beeldkwaliteitsplan. 

De percelen voor open bebouwing, bieden de perfecte ruimte om jouw droomhuis te realiseren. Alle woningen deze nieuwe woonwijk, worden aangesloten op het warmtenetwerk van de verbrandingsoven van Roeselare  Dit betekent niet alleen dat je in een groene en duurzame omgeving woont, maar ook dat jouw eigen woning een duurzame keuze is. Met deze voorziening draag je bij aan een ecologische toekomst voor het milieu, terwijl je geniet van het comfort en de efficiëntie van een energiezuinige woning.

De vermelde prijzen omvatten de grondkosten en infrastructuurwerken, exclusief bijkomende kosten zoals o.a. registratierechten en BTW. De constructieprijs van de woning is afhankelijk van het ontwerp. 

Bij Lapeirre heb je hebt de vrijheid om jouw ideale huis te creëren, perfect afgestemd op jouw behoeften en smaak.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u een woning bezichtigen? Maak een afspraak met onze bouwadviseur via +32 51 26 36 86

Contacteer ons

Kenmerken

Zie kenmerken per lot.

Lot Oppervlakte m2 Type bebouwing Prijs Status
Roobaertpark Lot 11 433 Open * Te koop Detail
Roobaertpark Lot 30 304 Open * Te koop Detail
Roobaertpark Lot 89 404 Open * Verkocht
Roobaertpark Lot 90 397 Open * Te koop Detail
Roobaertpark Lot 95 575 Open * Te koop Detail

Andere informatie

Prijzen: * (minder dan 300.000 €), ** (300.000 € tot 350.000 €), *** (meer dan 350.000 €)

Ligging