Referenties

Onze renovatie, vergelijkbaar met nieuwbouw, was een langdurig en soms frustrerend avontuur, met de bijhorende problemen. Dankzij de professionaliteit van Lapeirre mag het eindresultaat meer dan gezien worden! Dit zorgt ervoor dat alle bouwperikelen meer dan vergeten worden.
Familie L. uit Ieper

RENOVATIES

Totaalaannemer Lapeirre is ook een sterke partner voor woningrenovaties en verbouwingen op maat. Kiest u voor de totaalrenovatie van uw woning of wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Vertel ons wat u voor ogen hebt en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw vernieuwde thuis volledig beantwoordt aan uw verwachtingen.

Onze bouwadviseurs luisteren naar uw dromen en wensen. Uw keuzes en voorkeuren zijn voor ons van groot belang, u moet de vrijheid hebben uw woning tot in de puntjes te personaliseren. Op basis van het beschikbare budget en de noden van uw gezin, inspireert, adviseert en helpt Totaalaannemer Lapeirre u bij het maken van keuzes.

IZEGEM: make-over halfopen woning

Totaalrenovatie steekt woning in nieuw isolerend jasje.

Lees meer ...

IZEGEM: authentiek verbouwen halfopen woning

Charmante uitbreiding met behoud karakter.

Lees meer ...

WAREGEM - Een pareltje om u tegen te zeggen

We stripten deze woning volledig, isoleerden ze om te voldoen aan hedendaagse normen en staken ze in een nieuw kleedje met nieuwe gevelsteen, dak, ramen.

Lees meer ...

Roeselare: mix van modern en nostalgie

Renovatie met oog voor authentieke elementen in een nieuw jasje

Lees meer ...

JABBEKE: Renovatie én nieuwbouw, dat kan!

Het gevoel van ‘la douce france’ in het midden van west-vlaanderen, dat krijg je als je vanuit de keuken uitkijkt over het water of vanuit de slaapkamer met zicht op de uitgestrekte tuin zicht hebt op een oude molen.

Lees meer ...

HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement

Van een oude woning die al een tijdje leegstond wilden de 2 zussen Evi en Delphine een unieke belevings- en onthaalruimte waar ze hun klanten konden ontvangen voor het plannen van hun feesten.

Lees meer ...

LICHTERVELDE: klassieke woning omgetoverd

Wat als je dolgraag woont op een locatie, je tuin en terras mooi aangelegd is, maar de indeling van de binnenruimte en lichtinval niet ideaal is?  Twijfel of je je huis verkoopt en een nieuwe woning bouwt, je huis afbreekt of verbouwt?

Lees meer ...

RUISELEDE: renovatie gelijkvloers appartement

De stap van een grote alleenstaande woning naar een appartement is voor velen een ingrijpende beslissing, en dat was hier niet anders.  Kunst was om samen met de architect en Lapeirre een optimale indeling van de ruimtes te verkrijgen, en dat is gelukt.

Lees meer ...

ROESELARE: totaalrenovatie gelijkvloerse verdieping

Na een 10-tal jaar was deze woning toe aan een make-over de leefruimtes. De afzonderlijke basiskeuken maakte plaats voor een geïntegreerd keukeneiland die perfect aansloot op de leefruimte met haardmeubel. De glazen deur met steellook, de zwarte krukjes en lichtschakelaars maken het geheel af.

Lees meer ...

WAREGEM: mix van oud authentiek en modern

De bewoners van deze woning, een nieuw samengesteld gezin, weten oud en nieuw perfect te combineren.

Lees meer ...

BRUGGE: uitbreiding stadswoning

Een stadswoning nabij het centrum van Brugge, een unieke locatie om te wonen, zeker als het voorzien wordt van hedendaags comfort.

Lees meer ...

OOSTENDE: RENOVATIE GEZINSWONING

Een nieuw samengesteld gezin had ruimte nodig, zeer veel ruimte.

Lees meer ...

RUMBEKE: renovatie notariaat

kantoren in een nieuw kleedje

Lees meer ...

VARSENARE: open bebouwing

UPGRADE VOOR BESTAANDE WONING

Lees meer ...

IZEGEM: totaalrenovatie bungalow

investering rendeert direct

Lees meer ...

MOORSLEDE-totaalrenovatie fermette

Een compleet nieuw kleedje binnen en buiten

Lees meer ...

OOSTENDE: appartement

verbouwing appartement

Lees meer ...

IEPER: stadswoning

Totaalrenovatie rijwoning met karakter

Lees meer ...