FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning

FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning FINTELE: Thuis komen in charmante vakantiewoning
Uitbreiding en totaalaanpak van oude woning naar hedendaagse vakantiewoning.

In Fintele, een gehuchtje in Lo-reninge met slechts 20 inwoners, verbouwde Lapeirre een oude woning om tot een vakantiewoning voor 10 personen. Vakantiewoning ‘de groene bever’ is een pareltje geworden waar ook de gasten volop van genieten.

Deze complexe renovatie bestond uit een grote uitbreiding van de oude woning in combinatie met de totaalrenovatie van de bestaande toestand. Hierbij was er steeds nauw overleg met bouwheer, architect en ook dienst waterwegen en dienst erfgoed.

Geert V., de bouwheer is zeer content van de werken: “Martine heeft kennis van haar vak, is steeds bereikbaar en oplossend en slaagde er in alle werken goed op maar af te stemmen. Het was geen eenvoudige renovatie maar dankzij Lapeirre moesten wij niet wakker liggen van de werken of steeds bellen achter iedereen.”

www.degroenebever.be