KOEKELARE: Compacte landelijke woning

KOEKELARE: Compacte landelijke woning KOEKELARE: Compacte landelijke woning KOEKELARE: Compacte landelijke woning KOEKELARE: Compacte landelijke woning KOEKELARE: Compacte landelijke woning
Jong koppel kiest voor betaalbare charme.

Samen gaan wonen en al direct bouwplannen maken, dat is niet evident als jong koppel, maar Amber en Steffi deden het, samen met Lapeirre na een eerste contact op de Bouwbeurs in Roeselare.

Rekening houdende met hun budget werd een compacte landelijke woning ontworpen die een betaalbare doch even kwalitatief en mooie variant was van de grote landelijke woningen uit de boekskes.

Steffi: “Na een verkennend gesprek met bouwadviseur Marc, hadden we meteen een goed gevoel. Er werd geluisterd naar onze verwachtingen en wensen en ‘als groentjes’ kregen we ook heel wat tips. Er werd een architect aangeraden die vrijwel meteen wist wat we wilden. Van begin tot einde werden we steeds goed bijgestaan door Marc en de werfleidster Brenda. Doordat zij lieten weten welke stappen ondernomen moesten worden en bij kleine problemen kordaat optraden, konden wij volledig stressvrij -afgezien van wat keuzestress- (laten) bouwen.

10 maanden na het leggen van de eerste steen werd onze woning opgeleverd. Het was perfect wat we wilden. We waren heel tevreden over de samenwerking met het vriendelijke en bekwame team van zaakvoerders Patrick en Isabel: Marc, Brenda, Christophe en zijn bouwteam en de architect Bert. Ondertussen wonen we al twee jaar in ons ‘nieuwe huis’ en nog steeds staan ze voor ons klaar!”