Moderne villabouw op maat: de Lapeirre way

Lapeirre - Moderne villabouw op maat

Een moderne villa is vaak kubusvormig, met een spel van diepte en materialen, gekenmerkt door een strakke look en grote glaspartijen.  We zien een opmars van crepi en zichtbeton, maar ook hedendaagse gevelstenen met onzichtbaar voegwerk blijven een trend.  De gevel en garagepoort worden vaak in één materiaal bekleed, zoals een plaatmateriaal of houten lamellen, wat zorgt voor een rustig geheel.

Maar moderne woningbouw houdt veel meer in dan een gestroomlijnde villa design die net uit een magazine lijkt te komen. Bij een nieuwbouw villa in moderne stijl worden immers ook innovatieve technieken en materialen geïntegreerd die een must zijn om te voldoen aan hedendaagse normen en eisen. Daarom vinden wij het zo belangrijk om jou een totaalaanpak aan te bieden voor exclusieve moderne villabouw. We nemen de volledige coördinatie en  dus de praktische en technische kant uit handen zodat  je zich ten volle kan focussen op de inrichting van uw moderne villa in opbouw! Droom alvast weg bij onze recente realisaties.

 

Milieuvriendelijke villabouw in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Energiezuinigheid wint elke dag aan belang bij moderne villabouw. De wetgeving verstrengt, maar ook wie bouwt wil steeds meer rekening houden met het milieu. Innovatieve ventilatiesystemen, warmtepompen, driedubbel glas, … dragen allemaal hun steentje bij. Maar zijn al die investeringen wel een must?

 

Een totaalbenadering is hierbij essentieel. We luisteren, inspireren  en adviseren, zowel technisch, energetisch als architecturaal.  Architectuur en budget staan in rechtstreeks verband met je energieniveau.  Ook de oriëntatie, ligging en lichtval spelen immers een grote rol bij de noodzaak om al dan niet over te gaan naar 3-dubbel glas en of extra isolatie.!

 

Een totaalcoördinatie op technisch vlak bewijst meer dan ooit zijn meerwaarde. Een luchtdichte ruwbouw kan bijvoorbeeld volledig teniet gedaan worden wanneer een niet correct ingelichte elektricien bij zijn werkzaamheden deze luchtdichtheid doorbreekt. Wij zijn expert in e-smart bouwen, van BEN-woning tot passief bouwen,  nulenergiewoning of  brick ’n wood en geven altijd eerlijk advies in functie van de gewenste energieprestaties en budget voor uw moderne villa.

 

De architect van je moderne villa

Voor exclusieve moderne woningbouw kun je bij Lapeirre rekenen op een complete en persoonlijke aanpak. Wij zullen nooit 2 keer dezelfde villa bouwen. Daarom zitten we in een eerste fase samen om je wensen, stijl en budget te bespreken. Een plat dak, grote raampartijen, een bel-etage of split-level? Alles is mogelijk! Via een 3D-voorstelling krijg je bovendien een duidelijk beeld van het eindresultaat! Wij helpen je ook bij het checken van de regelgeving voor we je nieuwbouw villa in moderne stijl beginnen ontwerpen. Dit omvat onder andere stedenbouwkundige voorschriften maar ook de wetgeving op vlak van EPB-normen, veiligheidscoördinatie, ventilatie, …

 

Bij Lapeirre geloven we sterk in de slagkracht van een bouwteam: een nauwe samenwerking tussen architect, aannemer en bouwheer van bij de start.  Zo komt architectuur in combinatie met de technische / financiële haalbaarheid al heel vroeg aan bod.  Bij ons geen verrassingen achteraf.  Je krijgt een 100% transparante offerte en een totaalprijs voor je beslist om de bouwaanvraag van je woning in te dienen. Voor de uiteindelijke realisatie stellen wij een vakkundig team samen. Een onafhankelijke architect tekent jouw moderne villa minutieus uit, onze eigen projectleiders staan in voor de nauwkeurige opvolging en coördinatie, waarbij je slechts één aanspreekpunt hebt. Ook voor advies qua materiaalkeuze en afwerking kan je op ons rekenen. Daarna verzorgen onze eigen metsers de ruwbouw, vaste onderaannemers staan in voor de verdere afwerking onder onze leiding.

 

Een strakke timing is cruciaal, kwaliteit en klantentevredenheid is onze prioriteit.

 

Interesse om samen te zitten voor een verkennend gesprek om je ideeën voor jouw moderne villa op maat te bespreken? Contacteer ons. Wij kijken er alvast naar uit om jouw woondromen vorm te geven!

Moderne villabouw op maat: de Lapeirre way