HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement

HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement HERTSBERGE: totaalrenovatie van woning in onthaal ruimte en appartement
Van een oude woning die al een tijdje leegstond wilden de 2 zussen Evi en Delphine een unieke belevings- en onthaalruimte waar ze hun klanten konden ontvangen voor het plannen van hun feesten.

Van een oude woning die al een tijdje leegstond wilden de 2 zussen Evi en Delphine een unieke belevings- en onthaalruimte waar ze hun klanten konden ontvangen voor het plannen van hun feesten. Huwelijksfeesten, communies, bedrijfsfeesten, sponsorevents,… geen uitdaging is hun te veel. Veel tijd hadden de dames echter niet over om de verbouwing in handen te nemen. Reden te meer om beroep te doen op totaalaannemer Lapeirre, die van A tot Z de volledige werken coördineerde en uitvoerde. 

En het resultaat mag er zijn. Muren, dak en vloer werden goed geïsoleerd, nieuwe ramen, nieuwe technieken, pleisterwerk bijgewerkt of vervangen,…. Kortom , alles werd aangepast binnen de hedendaagse normen.

Er werden binnen de woning 2 nieuwe entiteiten gecreëerd. Het gelijkvloers voor hun traiteurzaak omvat een mooie onthaalruimte, een groot kantoorgeheel en wasplaats. Op het 2e verdiep een appartement waarbij voor de master bedroom de mooie houten dakstructuur werd behouden. 

PS: Ook benieuwd naar hun traiteurzaak, neem een kijkje op taverlani.be, voor Lapeirre verzorgden ze alvast een paar topfeestjes